GALLETAS RECHEAS
INGREDIENTES:
250 gramos de manteiga
100 gramos de azucre
1 ovo
250 gramos de fariña
1 culleriña de levadura
Azucre “glass”
Marmelada de fresa ou cacao para o recheo
ELABORACIÓN:
1. Mesturamos
a manteiga, o ovo e o azucre
2. Engadimos a fariña
2. Engadimos a fariña
3. Mesturamos
ben e facemos una bola
4. Deixamola a enfríar na neveira 1 hora
4. Deixamola a enfríar na neveira 1 hora
5. Amasamos
ben e estiramos a masa co rodillo
6. Escollemos
a forma que queremos e facemos 2 galletas,
a unha delas facémoslle un buraco no medio, recheamos co que queiramos e
pomos a do buraco por enriba da outra
7. Metemos
no forno a 180 grados durante 10 ou 12 minutos
8. Sacamos
do forno e deixamos enfríar
9. Decoramos
con azucre glass
10. Bo
proveito
Mencía tamén estivo cociñando coa súa familia
e trouxo un biscoito delicioso para compartir connosco
no día do seu aniversario
No hay comentarios:
Publicar un comentario